Kultahippuja

 

Lihamestari Tarmo pitkään viraalilistan ykkösenä marraskuussa 2016

 

Lihamestari Tarmon vuoden 2014 musiikkivideot

Joululaulu siitä ainoasta työpäivästä. Joulupukki Tarmo Veijonen, Säv & San Tarmo Veijonen & Jenni Westerbacka, Tuotanto Jontte Genberg.

Brahen kentällä (Säv. ja San. Jonas Genberg ja Eveliina Kammonen)


Pling Plång (Säv. ja San. Jonas Genberg, Tarmo Veijonen ja Tatu Mustonen)

 

 

Annika sanoitti sinkun Stina Girsille

Stina Girs julkaisi sinkkubiisin "Mä tahdon tietää mitä rakkaus on" 24. Tammikuuta 2014. Sen on sanoittanut Annika Tello ja sävellyksen ovat tehneet Samu Vatanen sekä Pekko Haimi.


Annika ja Martti mukana Jenni Jaakkolan esikoisalbumilla.

Kidsing 2013 voittajan Jenni Jaakkolan esikoisalbumi Siipeni mun julkaistiin 11.10.2013. Levyn raita nro 4, Minä ja siipeni mun on Martti Heikkilän, Jussi Rasinkankaan ja Toni Nygårdin yhteistyötä. Raita numero 5, Palelen vieläkin on Samu Vatasen säveltämä ja Annika Tellon sanoittama laulu.


Minä ja siipeni mun ylsi levyn kakkossinkuksi. Musavideo:

 

Crash Bang Boom

Crash Bang Boom (säv. & san. Jonas Genberg). Jontte livenä alkuvuodesta 2013.

 

Mun kissalla on nimi

Improvisaatioduo Katriinamiehen veto Mun kissalla on nimi syksyn 2013 Katriinamiesklubilta.

 

Vieläkö on villihevosia? Uudet artistit.

Vesterinen yhtyeineen tallensi Toukokuussa 2011 Martti Heikkilän villihevosia -laulusta oman version levylleen Erikoismiehen jäähyväiset. Laulu löytyy myös Liljan loiston levyltä Vapauden hurma, joka julkaistiin Toukokuussa 2012.

 

Hei juhannus

Tarmo Veijosen sävellys Ile Vainion tekstiin Hei juhannus. Laulu julkaistiin digisinkkuna juhannuksena 2012. Artisti: Ari Wahlberg.

 

Pohun kannatuslaulu

Pohun kannatuslaulu kakkosdivisioonan fudiskaudelle 2013. (säv. & san. Tatu Mustonen & Amanda Kattan)

 

Teron murot

Toukokuussa 2012 julkaistiin Putous hahmo Jani-Petteri levy Haittaakse?. Teron murot on Jonas Genbergin, Simo Reunamäen ja Pekka Erosen tekemä yhteisbiisi J-P:lle. Sama jengi teki myös J-P:n CV nimisen biisin levylle.

 

Rakkaus on kaunis ajatus

Alex Hyvärinen on Älyvarkaiden laulaja-lauluntekijänä. Bändin ensimmäinen EP julkaistiin syksyllä 2012 ja sen perään puskettiin pihalle video biisistä Rakkaus on kaunis ajatus. 

 

Sinunkaupat kanssasi mä teen

Sinunkaupat kanssasi mä teen on Karri Lehtosen Kotkan merilaulupäivillä Junnu Vainio henkisin teksti -palkinnolla palkittu kappale. Kappaleen on tuottanut Esa Nieminen ja se on nauhoitettu Hip-studiolla syksullä 2011.